Varför vi finns

INVOKE existerar för att vi två älskar det elektroniska soundet. Det enklaste ljudet kan bli till det mest extrema och du kan alltid bli överaskad. Det börjar på ett sätt och slutar på ett annat. Det är inte det traditionella, det utmanar dina sinnen och rubbar din världsbild. Ju mer elektroniskt desto bättre enligt oss. Dessa instrument är trots sin ålder oerhört innovativa i sitt sätta att låta och alltid förändras. Att sen själv kunna sitta och skruva, vända och vrida till ljuden förhöjer bara känslan av extas. Ta vilken synth du vill, analog eller digital det viktiga är att inte låta sig låsas.

Det finns för lite tid för oss för att vi ska låta oss styras av två påhittade skolor. Bara det är elektroniskt är vi nöjda. Sedan har vi vårat arv och det är vi stolta över. Vi gör vår grej och hoppas att det vi tycker är helt grymt ska passa några till. Några som kan tänka sig att snöra på sig kängorna och ha lite kul. Vi är tacksamma för att EKP har gett oss chansen att släppa en platta. Vi älskar det elektroniska soundet och vår inställning är klar, så vi kör, hoppas att ni hänger med.

J/K INVOKE THE INSULT

Leave a Reply